fredag 23 december 2011

Julen är här!

Mörkret har sänkt sig över vårt nordiska land. Inte konstigt att axlarna sjunker ihop och ögonlocken blir tunga. Som tur är kommer julen och räddar oss med vila och samvaro och sen… sen kommer ljuset tillbaka. Som det ju alltid gör!

Vi är så glada att vi fått tillfälle att möta alla er som vi haft kontakt med under året, ni alla fantastiska människor, som gett oss energi och arbetsglädje! Vi hoppas att ni, precis som vi ska få en paus nu, för att sova, äta, umgås och ladda om. Nästa år strålar vi igen!


önskar
Malin & Eva-Lotta


fredag 2 december 2011

Logotyp för kvinnligt nätverk i Vaxholm - KLIVET

Denna fredag började med ett näringslivsfrukostmöte på Vaxholms hotell som Vaxholm Stad anordnat och bland annat en kort presentation av logotypen för KLIVET som vi på OCH kommunikation bidragit med.

KLIVET är ett nätverk av kvinnliga företagare i Vaxholm, med syfte att samverka och inspirera och engagera kvinnor till ett livskraftigt och hållbart företagande. KLIVET vill också skapa ett attraktivt företagsklimat för kvinnor i Vaxholm genom inspiration, samverkan, stöd, glädje och kunskap. För ca två veckor sedan firade vi ett års jubileum med lansering av logotyp, facebooksida med mera. Nu är upplägget för nätverket klart så nu är det full fart framåt.

Nedan presenterar vi våra tankar kring framtagande av logotypen för KLIVET.

Kärnvärdena för KLIVET är samverkan, professionalism, engagemang och kunskap och det ska naturligtvis speglas i logotypen.

Vi valde att arbeta med K som symbol, K står för KVINNOR, KUNSKAP och KLIVET och genom att använda många färger symboliserar det mångfald - vi är kvinnor med olika bakgrund, med olika kompetens och kunskaper. Slutresultatet blev en cirkel av K för att symbolisera kvinnor som möts, samverkar, inspirerar och engagerar.

Det är delarna som gör helheten, det är kvinnorna som gör KLIVET.


Designer: Eva-Lotta Cederström, OCH kommunikation